Strona: XIX Edycja Konkursu Project Master na najlepszą pracę licencjacką, inżynierską, magisterską, podyplomową i doktorską w dziedzinie zarządzania projektami / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

XIX Edycja Konkursu Project Master na najlepszą pracę licencjacką, inżynierską, magisterską, podyplomową i doktorską w dziedzinie zarządzania projektami

10-06-2024 , red.  Joanna Nakonieczny

Stowarzyszenie IPMA Polska zaprasza do udziału w XIX Edycji Konkursu Project Master na najlepszą pracę licencjacką, inżynierską, magisterską, podyplomową i doktorską w dziedzinie zarządzania projektami. Konkurs jest organizowany przez IPMA Polska oraz Wydział Ekonomii, Finansów i Zarządzania Uniwersytetu Szczecińskiego. Patronat Honorowy nad Konkursem objęli: Minister Nauki i Szkolnictwa Wyższego, Narodowe Centrum Badań i Rozwoju, Urząd Komunikacji Elektronicznej i Polska Izba Gospodarcza Zaawansowanych Technologii IZTECH.

Cel Konkursu:

Konkurs ma na celu stałe szerzenie idei zarządzania projektami, a także wyłonienie oraz nagrodzenie osób posiadających bogatą wiedzę w tej dziedzinie.

Harmonogram XIX Edycji

  • Etap 1: 01.06.2024 – 04.10.2024 - Termin nadsyłania prac konkursowych,
  • Etap 2: 07.10.2024 – 17.10.2024 - Ocena prac konkursowych i wyłonienie prac nominowanych,
  • Etap 3: 21.10.2024 - 29.10.2024  - Ocena prac nominowanych,
  • Etap 4: 31.10.2024  - Ogłoszenie wyników i wyłonienie Project Masterów.

Finał Konkursu odbędzie się 13 listopada 2024 r. podczas Seminarium Project Management Edukacja.. Wydarzenie będzie mieć miejsce na terenie Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie.

Po szczegółowe informacje zapraszamy na oficjalną stronę internetową konkursu: http://projectmaster.ipma.pl/ oraz fanpage w serwisie Facebook https://www.facebook.com/ProjectMasterIPMA,

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję