Strona: Rozpoczęcie 16. edycji Podyplomowych studiów menedżerskich / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

Rozpoczęcie 16. edycji Podyplomowych studiów menedżerskich

21-10-2024 , red.  Dariusz Wyrwa, Joanna Nakonieczny
Inauguracja 16. edycji Podyplomowych studiów menedżerskich

W dniu 19 października 2024 r. na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej odbyła się inauguracja 16. edycji Podyplomowych studiów menedżerskich.

Inauguracja

Uczestników powitał prof. dr hab. Grzegorz Ostaszkierownik Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej im. I. Łukasiewicza.. Zwrócił uwagę na stale rosnące wyzwania, jakie czekają współczesne organizacje i osoby nimi zarządzające. Podkreślił również rolę ciągłego kształcenia się, w tym również rozwoju umiejętności menedżerskich.

O studiach

Celem studiów jest rozwijanie kompetencji ważnych dla prawidłowego realizowania zadań w obszarze zarządzania funkcjami organizacji różnych rodzajów. Uczestnicy mogą zdobyć wiedzę i rozwijać umiejętności z zakresu zarządzania na różnych szczeblach. Zapoznają się z nowoczesnymi metodami, technikami i narzędziami zarządzania strategicznego, zarządzania marketingowego, zarządzania zasobami ludzkimi, zarządzania finansami oraz zarządzania projektami i procesami.

Kadra prowadząca

Zajęcia prowadzą trenerzy z dużym doświadczeniem akademickim i praktycznym. Należą do nich m.in. dr Maciej Chrzanowski, dr hab. Marcin Gębarowski, prof. UEK, dr Radosław Gonet, dr hab. Krystyna Khorrami, prof. PRz., dr inż. Agnieszka Jędrusik, dr hab. inż. Grzegorz Lew, prof. PRz, mgr Ewelina Nycz, dr hab. Jacek Strojny, prof. PRz, dr Alfred Szydełko, prof. PRz

Szczegółowe informacje na temat studiów: https://csp.prz.edu.pl/studia-podyplomowe/podyplomowe-studia-menedzerskie

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję