Strona: Rekrutacja na studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

Rekrutacja na studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy

15-01-2022 , red.  Adam Laska
Rekrutacja na studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy (Rzeszów)

Ruszyła rekrutacja na na studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy

Studia przygotowują kadrę dla różnych szczebli zarządzania bezpieczeństwem pracy oraz kontroli w Państwowej Inspekcji Pracy. Absolwenci studiów uzyskują kwalifikacje starszego inspektora BHP (Rozporządzenie Rady Ministrów z 2 listopada 2004 r. w sprawie służby bezpieczeństwa i higieny pracy - Dz. U. nr 246, poz. 2468).

Dofinansowanie

Studia Podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy zostały zarejestrowane w Bazie Usług Rozwojowych (BUR) prowadzonej przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP). Numer usługi: 2022/02/07/115052/1309567 . BUR (Baza Usług Rozwojowych) umożliwia dofinansowanie usług szkoleniowych i doradczych ze środków z Europejskiego Funduszu Społecznego. 

Terminy

  • Rejestracja w Systemie Internetowej Rekrutacji (SIR) - 15.01.2022 r. - 23.02.2022 r.,
  • Termin składania dokumentów - 17.01.2022 r. - 25.02.2022 r.

Przewidywany termin realizacji studiów

  • semestr I: 26.02.2022 r.– 30.09.2022 r.,
  • semestr II: 01.10.2022 r.– 28.02.2023 r.

Jak się zarejestrować?

Absolwenci otrzymują

  • Świadectwo ukończenia studiów podyplomowych,
  • Certyfikat Audytora wewnętrznego systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy wg ISO 45001:2018,
  • Zaświadczenie ukończenia zajęć w zakresie Metodyki szkoleń kursowych,
  • Zaświadczenie ukończenia zajęć w zakresie Zasad udzielania pierwszej pomocy.

Więcej informacji o kierunku studiów.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję