Strona: Inauguracja 37. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeńswem i higieną pracy / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

Inauguracja 37. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeńswem i higieną pracy

01-11-2024 , red.  Adam Laska, Joanna Nakonieczny

W dniu 26 października 2024 r. na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej odbyła się inauguracja 37. edycji oraz pierwszy zjazd uczestników studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy. W uroczystości wzięło udział ponad pięćdziesięcioro słuchaczy chcących zdobyć uprawnienia, poszerzać swoją wiedzę i doskonalić kompetencje w zakresie funkcjonowania służb BHP.

Inauguracja

Inaugurację uświetnił swoją obecnością prof. dr hab. Grzegorz Ostasz, kierownik Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania. W swoim wystąpieniu podkreślił olbrzymie znaczenie odpowiednio przygotowanych pracowników służb BHP dla współczesnych przedsiębiorstw, zwłaszcza w obliczu rozwoju „Przemysłu 5.0”. Kierownik CSP zwrócił szczególną uwagę na innowacyjność i interdyscyplinarność kierunku łączącego zarówno wykłady, jak i zajęcia praktyczne, prowadzone przez doświadczonych i wysoce wykwalifikowanych wykładowców, otwartych na potrzeby studentów.

O studiach

Zajęcia odbywają się w nowoczesnych, bogato wyposażonych salach, sprzyjających efektywnemu przyswajaniu wiedzy i umiejętności. Studia podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy są niezbędne dla tych, którzy chcą pełnić funkcję specjalistów ds. BHP, koordynatorów BHP, kierowników działów HR oraz innych osób odpowiedzialnych za zapewnienie bezpiecznych warunków pracy.

Kierownikiem studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy jest dr Adam Laska.

Już teraz zapraszamy na kolejną edycję studiów.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję