Strona: Inauguracja 32. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

Inauguracja 32. edycji studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy

14-03-2022 , red.  Iwona Oleniuch, fot. Arkadiusz Surowiec
Od prawej: prof. dr hab. Grzegorz Ostasz - prorektor ds. studenckich, dr hab. Beata Zatwarnicka-Madura, prof. PRz - dziekan WZ i dr Adam Laska - opiekun studiów podyplomowych Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy, fot. A. Surowiec

Inauguracja

W dniu 12 marca 2022 r. w Centrum Studiów Podyplomowych na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej zainaugurowano 32. edycję studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy. Studia otworzyli prof. dr hab. Grzegorz Ostasz, prorektor ds. studenckich Politechniki Rzeszowskiej, kierownik Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania, dr hab. Beata Zatwarnicka-Madura, prof. PRz, dziekan Wydziału Zarządzania oraz opiekun studiów podyplomowych dr Adam Laska.

O studiach Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy 

To już trzydziesta druga edycja studiów podyplomowych, które cieszą się niesłabnącym zainteresowaniem uczestników. Kierunek dostarcza kompleksowej i specjalistycznej wiedzy z zakresu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy, zgodnie z nowoczesnymi standardami obowiązującymi w Unii Europejskiej.

Kształci kadrę dla różnych szczebli zarządzania bezpieczeństwem pracy oraz kontroli w Państwowej Inspekcji Pracy. Absolwenci uzyskują kwalifikacje starszego inspektora BHP.

Studia Podyplomowe Zarządzanie bezpieczeństwem i higieną pracy zostały zarejestrowane w Bazie Usług Rozwojowych (BUR) prowadzonej przez Polską Agencję Rozwoju Przedsiębiorczości (PARP). Więcej informacji pod na stronie Bazy Usług Rozwojowych . BUR (Baza Usług Rozwojowych) umożliwia dofinansowanie usług szkoleniowych i doradczych ze środków z Europejskiego Funduszu Społecznego. 

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję