Strona: Inauguracja szóstej edycji kierunku studiów podyplomowych Project Manager / Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej

Inauguracja szóstej edycji kierunku studiów podyplomowych Project Manager

13-10-2021 , red.  Jacek Strojny / fot. Arkadiusz Surowiec
Od lewej: prof. Jacek Strojny, prof. Beata Zatwarnicka-Madura, prof. Grzegorz Ostasz

W dniach 09-10 października 2021 roku na Wydziale Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej odbył się zjazd inauguracyjny kolejnej, szóstej już edycji kierunku studiów podyplomowych Project Manager.

O zarządzaniu projektami

Zarządzanie projektami to podejście, które coraz częściej wykorzystywane jest we współczesnych organizacjach sektora publicznego i prywatnego. Pozwala nie tylko na sprawną realizację różnego typu przedsięwzięć, ale służy także wdrażaniu strategii rozwoju. Studia pozwalają uczestnikom doskonalić kompetencje projektowe, a przez to lepiej realizować cele organizacji w których pracują. Wyróżniają się unikatową formą kształcenia oraz wysokim poziomem merytorycznym trenerów.

Inauguracja 6. edycji

Inaugurację swoją obecnością uświetnili dr hab. Beata Zatwarnicka-Madura, prof. PRz, Dziekan Wydziału Zarządzania Politechniki Rzeszowskiej oraz prof. dr hab. Grzegorz Ostasz, Prorektor ds. studenckich Politechniki Rzeszowskiej, Kierownik Centrum Studiów Podyplomowych Wydziału Zarządzania. W swoich wystąpieniach podkreślali rolę zarządzania projektami we współczesnym świecie oraz konieczność ciągłego doskonalenia kompetencji indywidualnych i organizacyjnych w odpowiedzi na rosnącą niepewność otoczenia społeczno-gospodarczego.

Kierownikiem kierunku jest dr hab. Jacek Strojny, prof. PRz. Więcej informacji na temat kierunku Project Manager.

Już teraz zapraszamy Państwa na kolejną edycję kierunku.

Powrót do listy aktualności

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję